miercuri, septembrie 08, 2010

World of Warcraft

  De ce World of Warcraft si nu MU sau Metin2?Raspunsul este foarte simplu,WoW iti ofera sansa de a`ti dezvolta capacitatea mentala,nu numai de a sta in fata unui monitor si a juca un joc simplu.World of Warcraft este cladit dupa o structura bine pusa la punct,lucru care diferentiaza acest MMORPG fata de altele.Mie personal,imi place acest joc pentru ca tot timpul ai ceva nou de invatat.Este foarte greu sa ajungi la nivelul la care sa spui:"Stiu absolut orice despre WoW",deoarece tot timpul gasesti o chichita pe care nu o cunosti,un quest nou,un spell,un macro..etc.
   Alt lucru important ,care trebuie stiut inainte sa te apuci de WoW este acela ,ca iti trebuie o perioada destul de indelungata ca sa inveti acest joc,ca sa`l poti juca cot la cot cu altii ,care il joaca de cativa ani de zile.Nu este un joc gen MU sau Metin(daca tot am dat aceste exemple in prima mea fraza) ,pe care il inveti in 2 saptamani(nu vreau sa critit pe nimeni),este ceva aparte(zic eu).
   WoW are o varietate de rase si clase ,din care poti alege.Aceste rase si clase sunt impartite in 2 factiuni(2 tabere adverse),Horda si Alianta. In prezent joc la Hoarda(Undead>Rogue).
   Oricine doreste sa joace un joc "mai bun decat un joc" obisnuit, sa incerce World of Warcraft.

 Gameplay WoW 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu