miercuri, octombrie 13, 2010

Tema saptamanii!Soferi de Romania!

     Cum incepe romanul o saptamana obisnuita?Cred ca majoritatea cunoasteti raspunsul.O berica,un vin,poate chiar ceva mai extravagant.Si cum se sfarseste aceasta petrecere mai bine decat cu un mic accident.Pana si statisticile sunt de partea noastra,Romanica ocupand un loc foarte frumos in clasamentele de statistici cu accidentele rutiere din Europa.Macar aici sa ne luptam si noi pentru primul loc ,ca pe alt plan....




         Inconstienta la volan este unul dintre lucrurile care ne caracterizeaza cel mai bine pe noi,romanii.Daca stau putin pe ganduri ,imi este si greu sa cred ca o tara ca Romania,condusa de niste marionete,sa aiba niste cetateni civilizati si normali.Nu o sa vedem niciodata civilizatie in Romania,cum nici ministrul Boc(al carui nume apare mai nou pe fluturasii de salarii) nu o sa remedieze situatia economica a tarii niciodata.



      Parcarea regulamentara.De asemenea ne putem mandri cu faptul ca soferii de Romania isi parcheaza auto-vehiculele cat se poate de regulamentar,pardon,cat se poate de neregulamentar.



    Alt capitol la care depasim toata Europa este modul in care romanul isi face loc in trafic.Uitati un exemplu concret mai jos.



    Ca tot vorbeam de modul in care isi face romanul loc in trafic,cred ca am ratat ceva pur romanesc:


  Unde altundeva decat in Romania s`ar putea intampla asa ceva?O sa stau pe ganduri si o sa va dau un raspuns concret ....daca acesta exista.Aceasta a fost tema saptamanii ,ne revedem saptamana viitoare.Ciao!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu